Fejetony, povídky, fotky a ostatní výsledky mé duševní práce ;)

Hodnocení vašich povídek a jiné literární zvířeny

14. ledna 2012 v 14:01 | KatyRZ |  Psaní o psaní
Před měsícem jsem si po uveřejnění jednoho článku uvědomila pláč většiny pisálků nad tím, že se jim pod dílky neobjevují žádné smysluplné komentáře. Na druhou stranu dobrým postřehem v komentářích bylo i to, že "všichni dneska píšou, ale kdo vlastně ještě čte?". A tak se v mé hlavě zrodil nápad. Jeho důsledkem je Projekt: Kritika a přišel na svět proto, aby se vám hodnocení a kritiky vašich dílek dostalo.

Takže pokud stojíte o to, aby si někdo přečetl vaši poezii nebo prózu a zhodnotil ji, pak zamiřte na stránky projektu a nastudujte si, za jakých podmínek funguje. Ve zkratce vám mohu říci, že se jedná o výměnný obchod - kritika za kritiku.

Na stránkách se o vaše blaho a o to, aby výměnna fungovala budou starat Daletth (která také vydatně pomáhala s vymýšlením pravidel), Temnářka a já a do budoucna nám spolupráci přislíbil také Dorray. Nyní od vás potřebuji, abyste projekt prozkoumali, nastudovali pravidla, vyzkoušeli (honem podat přihlášky) a v případě, že narazíte na nějaké nedostatky, nám dali vědět, abychom je mohli odstranit. Pokud budete mít o Projekt zájem, plánujeme pro vás do budoucna různé zajímavosti.

Odkaz na stránky projektu - klikněte na obrázek:



Nepisálci, kteří si rádi přečtou amatérskou tvorbu možná uvítají příležitost najít dílka i s anotacemi na jednom místě, a třeba se najdou i tací, kteří dílko také okomentují.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Houp Houp | Web | 14. ledna 2012 v 14:18 | Reagovat

Tak to zní zajímavě :) Teda mě se dostává pochval i kritik na Ourstories ale slyšet kritiku od takových slavných blogerek je rozhodně něco.Takže jestli je někde přihláška tak šup sem sní. :-) Jinak také ráda čtu a kritizuji. Sice se dost bojím člověka okritizovat aby se na mě nenaštval, ale v poslední době jsme se to naučila používat a využívám takzvanou sendvičovou kritiku. :-)

2 Dragell Dragell | Web | 14. ledna 2012 v 14:53 | Reagovat

Vypadá to velmi zajímavě :) Určitě tento projekt podpořím a dám si odkaz na blog.
Ráda bych také pomohla s kritikou (sama aktuálně nepíši), takže kam se přihlásit bez dílka? :)

3 KatyRZ KatyRZ | Web | 14. ledna 2012 v 14:58 | Reagovat

[2]: Veškeré podrobnosti jsou na stránkách projektu. S kritikou není třeba "pomáhat", protože se jedná o výměnný obchod kritika za kritiku. V případě, že máš chuť dílka hodnotit, aniž by ti to bylo vráceno samozřejmě můžeš. Prostě si na stránkách projektu v přihláškách najdeš dílko, které tě zajímá a nezávazně ho zhodnotíš. Pokud bys měla zájem o spolupráci jako správce, což bude znamenat vytváření profilů a kontrolování problémových hodnocení můžeme se domluvit. Ozvala bych se, až se projekt rozjede...

4 Daysy Daysy | E-mail | Web | 14. ledna 2012 v 15:05 | Reagovat

Dobrý nápad. :)

5 KatyRZ KatyRZ | 14. ledna 2012 v 15:07 | Reagovat

[2]: PS: reklama je samozřejmě vítána ;)

6 KatyRZ KatyRZ | 14. ledna 2012 v 15:07 | Reagovat

[4]: Díky.

7 Alča Alča | Web | 14. ledna 2012 v 16:07 | Reagovat

Zní to zajímavě :)
I když s tím, co mám prozatím napsáno, se bohužel nevejdu do limitu próz ani náhodou :D Ale s poezií bych to zkusit mohla :) Tedy pokud seberu odvahu :D

8 KatyRZ KatyRZ | 14. ledna 2012 v 16:12 | Reagovat

[7]: Vždycky máš možnost nechat zhodnotit jen část textu a pokud se bude líbit tak se potom domluvit dál ;).

9 Le fille Ash z Numéro-un Le fille Ash z Numéro-un | E-mail | Web | 14. ledna 2012 v 18:49 | Reagovat

Tak tomu se říká nápad! Děkuji za něj a už teď se mi chvějí prsty a nemohou se dočkat, až kliknou na ikonku! Hned to jdu vše prozkoumat ;-)

10 RicsyzDrasp RicsyzDrasp | E-mail | 19. prosince 2017 v 23:46 | Reagovat

cialis and alcohol consumption password
http://cialiswalmart.us.com - cialis over the counter at walmart
  mixing yohimbe and cialis
<a href="http://cialiswalmart.us.com">cialis over counter at walmart
</a> - the cialis promise
cialis order

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama